Ferie

Ferie

Woohoo! Nå er det ferie.

Etter en intens innspurt med prosjektarbeidet i valgfaget «3D-modellering- og animering» ble produktet vårt endelig presentert og vist for de andre kursdeltakerene i dag. Mottakelsen var relativt god og produktet vårt var på linje med de fleste andre (temmelig middelmåddig med andre ord). Dette markerer slutten på skolen for min del i år, og ikke minst avslutningen av min 3-årige høgskoleutdanning (ett år på overtid). Jeg er nå endelig offisielt blitt «Bachelor i ingeniørfag, studieretning datateknikk» i følge Høgskolen i Agder, eller som det kalles på folkemune «databakkelor.» Jeg har blitt totalt 196 studiepoeng rikere (og med like mange tusenlapper i studiegjeld). Selvfølgelig er ikke dette nok, så jeg kommer til å fortsette på HiA også til høsten med tanke på innhøsting av ytterligere 120 poeng og en mastergrad, forhåpentligvis da med langt mindre bruk av 3D Studio Max! 😉

Inntil da så er planen å jobbe mest mulig og nyte sommeren i leilighet ved sjøen! Foreløpig har jeg kun registrert to begivenheter av større betydning og det er en bursdagsfest i St. Hans-helgen og Solskogen den 20. juli. Forhåpentligvis blir det da også tid til noen personlige prosjekter som har vært utsatt lenge nok! 🙂

PS: Hvis det skulle være noen tvil; Linken til bildet har ingenting med prosjektet vårt å gjøre, men er absolutt verdt å se allikevel.

Reklame

4 kommentarer om “Ferie

  1. Nå fortjener du jammen ferie, Flinkis! Selv jeg ble redd for Monsteret i prosjektfilmen deres 😉 Husk at vi også skal SERVERE i denne bursdagen, så ikke gled deg for tidlig;) Ellers grattis med endt skolegang, for dette semesteret da!

  2. Gratulerer med fullførte studier!!! Du kom deg endelig i mål gitt 🙂 Selv har jeg til nå levert en eksamen hvor jeg fikk knotet ned studentnummeret mitt og ordet «ja», og med tre eksamener til som er minst like godt forberedt som den første, så kan jeg se frem til en herlig lang sommer med intens skolelesing og utpressing av baby på en og samme tid.. god sommer!

  3. Hei Kjekken;)
    Grattis med vel gjennomført studie til nå. Gleder meg til vi treffes igjen i st.hans helga det blir jo morro:)
    Må også gratulere farvoritt fetteren min med dagen på etterskudd;)
    Masse klemmer fra Maya

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s