Birger uten bærbar

Idag blogger jeg fra det nye og hippe operativsystemet Linux. Grunnen til det er at min trofaste bærbare datamaskin gjennom snart to år idag ble sendt på intensivkirurgi hos Acer i Asker.

I går morges valgte rett og slett den nevnte bærbares platelager å takke for seg. Det ble en lang dag med prøving og feiling av alle mulige metoder, alt fra reinstallasjon av Windows og oppstart fra «Teh ultimate Ninja mega super boot CD» til healing og bønnerop til dataguden. Alt til ingen nytte. Det hele endte opp med en trist seanse der jeg startet maskinen fra en hippie-CD og kopierte relevant innhold over en kabel til denne datamaskinen. Så gikk min bærbare maskin i posten etter en halvtimes i telefonkø og 2 minutter på telefonen med Acer support.

Dette betyr da at jeg har kun denne stasjonære datamaskinen fra millenniumsskiftet med hippie-OS og en skjerm fra helvete tilgjengelig på kveldstid. Siden reperasjon og sending er ventet å ta inntil to uker vil dette da medføre seg to alvorlige komplikasjoner i denne tiden:

  1. Jeg vil sannsynligvis bli utsatt for store doser av frisk luft og muligens solstråler
  2. Når jeg først sitter ved vraket vil jeg sannsynligvis ikke ha stort annet å gjøre enn å blogge og surfe i de tynne lagene av blagosfæren

Jeg håper dere har forståelse for min store smerte og frustrasjon, og krysser fingrene for at min bærbares operasjon blir vellykket.

Reklame

2 kommentarer om “Birger uten bærbar

  1. Jeg krysser ihvertfall alt jeg kan krysse, og da mener jeg ALT, sånn at jeg kan få min laptop ifred snart 😛 Men det skal bli digg og få deg med ut litt, forhåpentligvis. Tenker vi sier du får en ny data om en mnd heller jeg 😀 Eller to.. hihi

  2. Stor medlidenhet til deg nå Birger! Åsså at noe slikt kan skje midt på sommeren da, når gradestokken kryper opp mot 30 grader i skyggen og vanntemperaturen sakte med sikkert stiger i samme retning.. Ja da er det vondtå være uten laptop… usj.. Spis en is og hold kjeft!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s