Blogg flyttet!

Herved er det offisielt. Denne bloggen har emigrert fra sin server i USA og hjem til Norge!

Nærmere bestemt til min gamle laptop i stua. Ihvertfall inntil videre. Bra for meg siden det vil gå ultrakjapt å lese og oppdatere min egen blogg og kanskje bra for dere, avhengig av torrentintensitet og andre variable faktorer. 😉

Reklame

5 kommentarer om “Blogg flyttet!

  1. oki. men samme adresse og slik liksom? da er det i så fall en rimelig kjedelig nyhet at du har flytta 😛

  2. torrentintensitet? Merker i alle fall ikke forskjell jeg vel? Andre variable faktorer? som? oki.. jeg innrømmer det.. dette er kun fordi jeg kjeder rompa av meg.. mann og unge snorker i stua og jeg får ikke lov å lage lyd…

  3. skal si den funket dårlig etter at du flyttA den gitt… har jo ikke vært tilgjengelig på ukesvis! når kommer det nye poster?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s