Alternative kollektiver i Oslo

Jeg vet det begynner å bli en stund siden sist jeg skrev, men jeg har ikke tenkt å unnskylde meg for det. Nei, jeg går snarere rett på sak.

Jeg fikk et fint tips fra en av mine faste lesere om hvordan en skikkelig demonstrasjon skal gjennomføres. Liten tvil om at det var litt heftigere aktivitet i denne demonstrasjonen for et par timer siden enn den stille markeringen jeg deltok i tidligere i vår! Jeg hadde aldri hørt om Bakkebygrenda før, de eneste «alternative kollektivene» i Oslo jeg egentlig kjente til var det velkjente Blitz-huset, Hausmania og som jeg også liker å ta med i samme slengen, kunstkollektivet Moloch.

Jeg bestemte meg for å gå saken nærmere etter i sømmene.

Jeg har nå opprettet et slik fancy Google Map med en oversikt over de «alternative kollektivene» i Oslo jeg klarte å spore opp etter en rask søkerunde på nettet. Det kan jo komme til å bli utrolig nyttig, spesielt nå som disse kollektivene er blitt så trendy og popper opp som paddehatter over byen.

Alternative kollektiver i Oslo på Google Maps

PS: Hvis du har forslag til utvidelser på kartet så legg igjen en kommentar her, eller på kartet.

Reklame

4 kommentarer om “Alternative kollektiver i Oslo

  1. se her ja! dette kan jo bli nyttig kunnskap å ha om oslo etterhvert 🙂 Har dessverre ikke noen tilføyelser på kartet, men håper du tar oppgaven på alvor og oppdaterer kartet etterhvert som disse husene plopper opp rundt i byen 🙂

  2. Stian skal bli en kollektiv-stalker 🙂 Men absolutt en kul idee. Sikkert mange som får glede av det! 🙂

  3. Vi kommer til oslo neste helg, og med to rimelig bunnskrapte kontoer, så hadde det kanksje vært av interesse å vite litt om hvilke av disse kollektivene som åpner for to stakkars sjeler som vil sove billig ei natt? 🙂 Nei vettu… forresten så er ikke kontoen såååååå tom!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s