20985 meter vel overstått

I did it!! Yeah!!1oneone

Jeg gjennomførte Oslo halvmaraton idag, og det på under to timer så jeg er strålende fornøyd!

Det gikk overraskende greit faktisk, så noe må jeg ha gjort riktig når jeg har trent. I tillegg så spiste jeg banan, drakk vann og energidrikk underveis. Vanligvis pleier jeg ikke å konsumere noenting når jeg løper. Det hjelper jo også litt at det er mange andre som også løper. Jeg løp temmelig mye raskere mot slutten enn begynnelsen da jeg følte jeg hadde endel igjen å gå på. Hadde jeg satt opp tempoet litt tidligere tror jeg nok jeg kunne kommet ned mot 1:45. Uansett, jeg er kjempefornøyd med å ha nådd og gjennomført årets store treningsmål. Jeg har noe sykt vondt i beina og kan knapt gå, men fabulerer allerede om maraton neste år…

PS: Denne posten burde selvsagt hatt bildebevis, men jeg glemte det dessverre helt vekk.

Reklame

10 kommentarer om “20985 meter vel overstått

  1. Takk alle sammen! Jeg hadde naturligvis aldri greid dette uten den enorme støtte og motivasjon jeg har fått av dere kjære lesere under oppkjøringen til løpet! 🙂

  2. Hei vennen, litt sen gratulasjon, men du er den flinkeste jeg vet om. Dette er virkelig en prestasjon etter bare få mnd syntes jeg.
    Gratulerer! 🙂
    Klem fra meg.

  3. Det er en stund siden nå, men jeg lar ikke muligheten gå fra meg til å ta opp igjen det at selv om under to timer er bra, ble du slått av mora til Espen (63).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s