There's something in the air?

I morgen er det tid for årets første av de to store Apple-begivenhetene, Macworld San Francisco. I fjor ble iPhone lansert og spekulasjonene og forventningene til hva som kommer i år er selvfølgelig mange. Apple har hypet opp hjemmesiden sin i dag i forkant av arrangementet og det store slagordet for årets arrangement er «There’s something in the air.» Så, hva er det som er i lufta? Er det Steve Jobs som har prompet? Er det Apple som har oppdaget at «ether» finnes allikevel? Love is in the air?

Sannsynligvis er det nok bare noe som forsøpler luften med enda mer av Norges miljøvernsforbunds nemesis; elektromagnetisk stråling. I så tilfelle har heldigvis Norsk Strålebegrensing (Ramsdals NUF) løsningen for dette i form av fantastiske Rayfence håndbrikke! 😉

Personlig gjetter jeg på en ultraportabel MacBook, men endelig svar får vi ikke før Jobso går på scenen i morgen kveld, norsk tid…

Reklame

2 kommentarer om “There's something in the air?

  1. Jeg vet hvem som har prompa nå ihvertfall og DET var ihvertfall ikke Steve Jobs! Uansett, jeg kan selfølgelig ikke vente til han går på scenen i morgen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s