Bilder fra Italia

Reading by the leaning tower of pisa

Som enkelte observante lesere kanskje allerede har fått med seg så var jeg på en liten snartur til Italia for et par uker siden og var så heldig å gå glipp av både 17. mai og Rybak-hysteriet i Oslo!

Jeg hadde egentlig tenkt å rable ned en hel del fra reisedagboken min her, men siden øyet mitt ikke er helt glad i meg for tiden, og bilder tross alt sier mer enn 1320 ord så nøyer jeg meg med å legge ut en link til
bildene på flickr, ihvertfall inntil videre.

Reklame

2 kommentarer om “Bilder fra Italia

  1. løøøøvly! Har sjekket ut bildene, og hadde abolutt ingen formening om at du hadde tenkt deg til italia!! Jeg trodde vi ble enig om at du skulle invitere med deg meg etter den fatale feilen du gjorde da du dro på bissnisstur uten å ta meg med… Menmen.. det ser ut som du har hatt det kjekt 🙂 Måtte presse inn et smilefjes der så du ikke tror jeg er sur.. du hadde bare ås mange nye poster i bloggen plutselig og jeg merka at ingen av mine kommentarer var veldig positive :9 Se der… nytt smilefjes gitt.. er ikke sur.. bare veldig veldig skuffa

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s