Solskogen

Duckers DJ-ing i Darklite-baren

Været i Grimstad var grått og jeg hadde ingen planer for kvelden så i det rette øyeblikket så jeg mitt snitt til å spørre min mor om å låne bilen hennes og ta en liten tur, til Solskogen i Ås. Responsen var positiv og ca. kl 16 var jeg avgårde.

Jeg fikk også koordinert med Håvard som var i Oslo. Han var ikke engang klar over at partyet skulle holde sted denne helgen, men fikk allikevel booket om planer, pakket snippsekken sin kjapt og hoppet på toget til Ås. Kjøreturen gikk greit, men det tok litt lenger tid enn forventet (spesielt siden jeg akkurat kom for sent til ferga, selvfølgelig..), så Håvard var fremme litt før meg. Jeg var positivt overrasket over hvor mye folk det var. Mange kjente fjes og god stemning. Darklite hadde nok engang overgått seg selv med medbrakt campingvogn med bar, SidBox og flipperspill. Kaktusen spilte en meget habil konsert rundt midnatt.

Partyhallen

Dessverre måtte mor ha bilen tilbake igjen idag, så det ble en relativt rolig kveld og tidlig avreise idag. Håvard satt på nedover siden han skulle til Mandal. Ble tid til et lite stopp for bading på Jeløya på veien hjemover også.

Nes camping, Jeløya

Stabilt party. 🙂

Reklame

2 kommentarer om “Solskogen

  1. Nerd! Jeg syns jeg ser hele tre representanter for det motsatte kjønn på det ene bildet. Makan til party. Du må forresten få skrudd av SnapShots før noen tar skade av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s