Tomat. Nam.

I dag fant jeg ut at det endelig var tid for å høste frukten av det jeg sådde i våres. Tomatplanten har hatt en tøff sommer da jeg var bortreist lenge og vikargartneren ikke hadde mulighet til å ta like mye omsorg for Tommy Tomat som meg selv. På tross av at busken min hadde en nær-døden-opplevelse klarte med litt vann og en god porsjon smisk å få den på stilkene igjen. Den har hatt én rødlig tomat en stund nå, men idag bestemte jeg meg for at den var rød nok.

Tomat
Tomat til lunsj

Størrelsen var kanskje ikke allverdens, men smaken var upåklagelig! Planten har enda endel grønne tomater og kanskje de kommer seg raskere nå som jeg har tatt av den rød?

Se livet til Tommy Tomat i bilder her!

Reklame

4 kommentarer om “Tomat. Nam.

  1. Jeg er imponert vennen, du har virkelig grønne fingre 🙂 Kanskje du er en hobby-gartner, drivhus neste 🙂

  2. Hallå! Vilken fin tomat du har höstat fram. Tycker dock att det är aningen brutalt att fotografera honom på en tallrik med en gaffel och en kniv vid sidan om. Tycker också att det är aningen brutalt att ge honom ett namn. Nu kändes det nästan lite vemodigt att veta att Tommy är död. Men var han god?
    Jag vill egentligen kommentera ditt inlägg om «skilsmässobarn», men det fick jag inte till. Oavsett, kommentar till skilsmässo-inlägget: Fantastiskt bra! Otroligt ärligt! Och man kan verkligen känna sig igen i vad du skriver. Dritbra!

    1. Takk for det!

      Nå er det strengt tatt ikke den enkelte tomaten som har navn, men hele planten som sådan, og den er lever enda i beste velgående. Faktisk, så har jeg gitt han en solid shot med plantegjødsel senest i går!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s